tisdag 11 januari 2011

Middag i biomörkret

Mattias är nu i snöiga Chicago på något jobbrelaterat och kommer tillbaka sent torsdagkväll. Pappa har tyvärr åkt på en förkylning och själv känner jag hur halsen irriterar, vilket inte alls passar! Undrar om man någonsin anser sig ha tid att vara sjuk?

Han var i alla fall på bättringsvägen igår kväll och därför åkte vi iväg till den finare delen av Tampa, Hyde Park, med sin Cine Bistro - bio med restaurang och vinotek. Tyvärr glömde jag kameran så jag har lånat ett foto från deras hemsida istället (de får ju gratisreklam då så det borde vara ok).

Biosalongen med sina generösa benutrymmen, tippbara stolar och vinkelbara bord.

Middag i en biosalong, hur funkar det?
Jo, när vi satte oss i salongen fick vi menyer av vår kypare och all mat och dryck serverades innan filmen började och sen var det bara att njuta! Utanför salongen fanns en bar där man fick gratis påfyllning av popcorn och dryck. Och när filmen sedan var slut så stod en av kyparna i dörren och bjöd på godis inlindat i fint guldpapper... Kanske en idé för Filmstaden att införa? Avsätta några av platserna i varje salong som VIP-platser med extra sköna fåtöljer som får kyparbetjäning och dricka vin och äta köttstek/italiensk pasta istället för sörpla på Coca Cola och prassla med godispåsen? Tror det kan bli nåt!

Filmen vi såg var The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp, grymt bra tyckte vi alla!
Spännande, rolig och överraskande!

Imorgon planerar vi, om förkylningar håller sig borta, att åka på en Roadtrip igen, denna gång till södra Florida för att jaga ifatt solen och förhoppningsvis få se några vackra korallrev och vita stränder, inte lika vackra alligatorer, besöka indianreservatet och förhoppningsvis hitta några delfiner som mamma får simma med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar