söndag 23 januari 2011

Busch gardens kombinerade zoo och tivoli!

Det där med att ta det lugnt en bra tid framöver, bara ha tråkigt och göra nyttiga saker, gick inte så bra för oss... När vi var på Sea World i Orlando för några veckor sedan köpte vi ju årsbiljetter till Sea World och även till Busch Gardens, som är en nöjespark 15 min bilfärd hemifrån oss. Så idag blev det att utforska den nöjesparken!

Parken har en stor zoodel där vi åkte vi "safari" och såg zebror, giraffer, bufflar, etc, diverse shower som får vänta till nästa besök och 6 berg-och-dalbanor som inte kunde vänta!

Liknande "Barnens hage" i Kålmården/Lycksele Djurpark kunde man få gå in till känguruer och mata/kela med dem. De luktade som får.

Besöker man bion i 4D får man sådana här fashionabla glasögon!

Eftersom zoodelen främst ha Afrikatema så fanns det en hel del krokodiler att titta på... och även en och annan modig sköldpadda som vågade surfa på deras ryggar...


SheiKra - en av berg-och-dalbanorna vi åkte. På länken nedan kan ni se en som filmat åkturen...

Efter att ha sett filmen på länken förstår ni nog att Mattias förkylning blev bortskrämd en gång för alla!

2 kommentarer:

  1. Holy shit, Mahoney! Det finns två anledningar till att jag inte åker berg-& dalbanor! Jag är ännu mer övertygad nu! Skönt att Mattias är på bättringsvägen!

    Söta Kängurur! =)

    *Kram på Er från oss*

    SvaraRadera
  2. hihi, ja, jag och Mattias är lika bergochdalbanetokiga båda två så det är en bra kombination ;) Särskilt om man bor i Florida där det finns några att välja bland!

    Kram

    SvaraRadera