torsdag 6 januari 2011

Floridabingo 1.0 - inte att leka med!

Gårdagen ägnades åt en Vickis-guidad långpromenad för mamma och pappa längs strandpromenaden. Men till skillnad från vad man kan tro blev det ingen avslappnad och njutningsfull promenad, utan en hård och jämn tävling i vem som lyckades pricka av flest saker på Floridabingobrickan. Först ut var hummerbil och därefter kom i tätt följd örn, pelikan, sheriff och sedan en Budweiser på balkongen när vi kom tillbaka till lägenheten.

Idag var vädret sämre så vi tog bilen ut till Outlet shoppingcentret som ligger ca en timme från Tampa. Roadkill kunde prickas av efter vägen och väl på plats beställde de nylunchade föräldrarna in varsin Macaroni n' cheese (som inte smakade allt för tilltalande) för tävlingens skull. Förutom dålig Macaroni n' cheese gjordes en hel del fynd i affärerna...

Skor, väskor och kläder!

Mamma trodde hon hade vinsten som i en liten ask (det trodde vi nog alla) Därför blev vi alla lika förvånade när pappa på hemvägen, när vi passerade en vägtull, skrek ut Floridabingo! Så nu blir nästa steg att fylla hela brickan. Pappa har inte direkt varit diskret med sin vinst, utan påmint om den med jämna mellanrum, så där i förbifarten! Jag tror därför, som värdinna att jag inte behöver ta fram något extrapris eftersom han nog kommer leva på den här vinsten, samt påminna mamma om den, ett bra tag!

Tiden ni nästkommande ska slå för att snabbare få bingo är två dagar fram till kl 18.49 på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar