tisdag 18 januari 2011

Efter regn kommer solsken! - men kan det inte gå fortare?

Idag och igår har det varit ett sånt där riktigt gråmulet väder med regnskurar då och då. Gulfkusten här i Florida lovar sol 360 dagar om året så då får man ju räkna med 5 dagar skitväder, men lite otur att två av dessa dagar råkat sammanfalla med mampaps två sista dagar här i Tampa innan de imorgon åker vidare till kalla New York.

Igår roade vi oss i alla fall med ett ett besök på International Plaza - stans största och snobbigaste shoppingcenter! Pappa unnade sig fotspa och jag och mamma sprang i handväskbutiker och kunde konstatera att det inte är så lyckat att förälska sig i handväskor som kostar runt 3000 kr på rea :P Vi gick också på snuggiejakt. Pappa har hittat en snuggie i kamoflagemönster, men den gepardmönstrade snuggie vi letade åt mamma verkade vara utsåld redan vid jul på alla ställen vi gick till!

På kvällen var det uppehåll så då passade vi på att promenera ned till ett restaurangområde vid vattnet och åt god grekisk mat för att sedan avsluta kvällen gråtandes framför filmen My name is Khan som jag tidigare skrivit om och rekommenderat varmt. Vi får se vad denna dag har att bjuda på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar