tisdag 3 januari 2012

Snuggieväder

Floridas två veckor långa vinter måste nu ha börjat för inatt var det nollgradigt och som varmast ska det vara nio grader idag. Igår kom ännu ett kryssningsfartyg fullastat med turister som, att döma av deras kläder, inte alls var förberedda på ett kallt Florida. Jag förstår hur de känner.




Imorse vaknade jag upp med reggaetoner i mitt huvud. Kan det möjligtvis ha att göra med att vi befinner oss på Jamaica om 11 dagar?

3 kommentarer:

  1. Här hemma har vi fått så sjukt mycket snö..,ryggen är lite trött o ont i händerna( har nästan valkar). Så jag tycker lite synd om oss också.
    Kul med alla bilder från nyår:)
    Och nej, inga nyårslöften här heller..,
    Ha det bra!
    Kul att du har kommenterat på Linneas blogg, hon säger alltid att det är roligare om någon gör det...

    SvaraRadera
  2. Definitivt synd om er! Det låter som ni behöver komma och vila upp er i Florida... inte länge kvar nu! Ska bli såå roligt :D När jag kollade igenom alla bilder inför filmmakandet drömde jag mig tillbaka till stranddagar, båthyrning, snäckplockning från i april :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jaa det är otroligt hur man kommer i håg känslan av att titta på ett kort...kanske jag får ta fram o kolla på våra bilder också när det är som " jävligast" här hemma med snö o kyla!

    Kramar till er!

    SvaraRadera