fredag 27 januari 2012

Festförberedelser

Tack för tipsen på tilltugg! Har tyvärr inte tillgång till ingredienser för alla förslagen, men har några förberedda inför morgondagen och sparar resten av de frestande tipsen till en annan gång :)

Dagen och kvällen har gått åt till träning och förberedelser. En sväng till Ikea där jag köpte gravad lax, laxpastej och krusbärssylt (de hade slutat med hjortonsylten som jag var ute efter). Sedan åkte jag en sväng till en affär som heter Party City - vilken affär! Hyllrad efter hyllrad med allt man kunde behöva för den perfekta St Patricks Day-/Jul-/Nyårs-/Påsk-/Pirat-/Starwars-/Prinsess-/Superhjälpte-/bröllops-/dop-/Halloween-/födelsedags-/jobbfesten. De hade även en jättestor heliumballongavdelning  och maskeradkostymsavdelning. Affären gjorde med andra ord skäl för sitt namn.

Under kvällen har vi tagit det lugnt, ätit mexikansk hämtmat och sett några avsnitt på serien Community (som vi för övrigt rekommenderar). Lite oväntat under kvällen var att någon knös på Harbour Island 10 minuter härifrån bjöd på ett långt och påkostat fyverkeriskådespel. Fyverkerier verkar föresten vara betydligt mer vanligt här än i Sverige. Vann ditt favoritsportlag just en match? Är det någon högtid (vilken som helst)? Fyller någon år? Smäll av en fem till femton-minuters fyverkerishow!
Fyverkerier i Tampa - en ganska vanlig och vacker syn (men stackars alla skotträdda hundar)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar