torsdag 5 maj 2011

Vardagslyx deluxe

Sedan vi kom till USA har vi mailprenumererat på rabatterade erbjudanden från två företag som heter Living Social och Groupon. Själva affärsidén tycker jag är jättebra! Man skriver in vart man bor och de skickar erbjudanden om rabatterade resor, restaurangbesök, SPA-besök, museer etc. varje dag. Vi har använt några utav erbjudandena redan och idag var det dags igen för Mattias att testa ett erbjudande som innebar besök hos en kiropraktor med massage efteråt... och det var en mycket nöjd och uppmjukad make som kom hem!

Men för er som känner Mattias så vet ni att han har ett sjätte sinne som känner av om han kan göra en bra affär, vilket var precis vad han gjorde! Tydligen så gav vår sjukförsäkring genom Mattias jobb vissa förmåner så från och med nu och ett år framåt ska både han och jag få gå på massage en timme i veckan, vilken lyx det kommer att bli!

På torsdag nästa vecka är det jag som ligger där och blir knådad!

2 kommentarer:

  1. Det låter inte helt fel. Skulle man behöva.

    SvaraRadera
  2. Ja, sån här lyx kommer vi inte kunna unna oss i Sverige! Men lika bra att passa på och utnyttja vår hälsoförsäkring här som vi ändå betalar för :)

    SvaraRadera