måndag 30 maj 2011

Födelsedagsfest på Skattkammarön

Igår blev det en heldag ute på Treasure Island, som ligger ca 45 minuter härifrån ute vid havet. Det var vår kompis Charlie som fyllde år, vilket firades med grillning och sedan utgång på en Bluegrassbar tillsammans med nya och gamla kompisar.

Mattias och Mike sköter maten

Födelsedagsbarnet Charlie

Grillning hemma hos Charlies pappa, Treasure Island

På kvällen passade vi på att gå ned till stranden för att se solnedgången. Som på beställning passade några delfiner på att hoppa runt inte alls långt ifrån stranden! Men tyvärr fick vi ingen av dem på bild.

"Titta, en solnedgång!"

Solnedgång över Mexikanska golfen

Resten av kvällen spenderades på Bluegrasspuben Ka'Tiki, som bjöd på ett härligt liveband, innan vi åkte tillbaka in mot Tampa igen.

Bluegrassbandet på puben Ka'Tiki

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt ställe! Hoppas Ni hade det trevligt! Vacker solnedgång och vacker tjej ;)

    Dom är mysiga de där Sanddollars... Har inte kommenterat då jag inte är kry, men har läst lite då och då.

    Har Ni varit till Dry Tortuga månne? http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.nps.gov/drto/&ei=REbjTej4E46D-wbi7fX3Bg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Ddry%2Btortugas%26hl%3Dsv%26biw%3D1656%26bih%3D836%26prmd%3Divnsm (Vet inte om länken funkar men hoppas) Det betyder väl torr sköldpadda förresten?!!!

    Hoppas allt är bra med Er! Så snart jag är lite kryare så tänkte jag skicka ett mail :) Lycka till med studieantagningen i höst, det var ju synd att det ska strula så!

    Kramar från Pelle och mej :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Maya :)
    Vi har tyvärr inte varit till Dry Tortuga, att köra härifrån till Key West tar 7 timmar så på de weekendresor vi varit på har vi tyvärr inte haft tid att åka ut med båt ytterligare längre :( Men förhoppningsvis blir det av nån gång innan vi åker hem,har hört att det är väldigt vackert där :)

    Hoppas du får må bättre snart så du har energi att fota, påta i trädgården, blogga och njuta av en god kopp te en ljum Sverigekväll :)

    SvaraRadera