söndag 22 maj 2011

Universal studios

Jorden gick inte under igår. Vilken överraskning... eller? Bara att vänta till nästa domedagshysteri när Mayakalendern tar slut i december 2012.

Själv roade vi oss som sagt på Universal Studios igår! Som det ansvarsfulla värdparet vi är försökte vi hinna med att teståka så många attraktioner som möjligt för att bättre ha koll på vad vi ska rekommendera till Seb och Pappa när de kommer hit om 9 dagar. Vi betalade också extra för ett Express pass som gjorde att vi bara behövde vänta ca 15 minuter istället för 90 minuter vid de olika åkattraktionerna, så värt det (även om det var hutlöst dyrt)!
Berg-och-dalbanan Rock it (Klicka här så kommer ni till ett youtubeklipp) var inte bara magpirrande, den lät också varje åkare välja musik som spelades från högtalare i varje säte under åkturen. Att få välja sin egen musik gjorde mycket för känslan under åkturen och vi hoppas fler attraktioner hakar på idén!


Harry Potters skola Hogwart bjöd på talande tavlor och en rolig, men ovanlig kombination av berg-och-dalbana/flygsimulator


Mattias i Comic strip landet

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Visst var det kul där! Ni provade fler saker än vi!
    Vi har också en liknande bild ( där Mattias står) men istället är det jag. Men den är inte lika bra för det var mörkt ute när vi tog den. Kanske får till det o skickar den till er?
    Sola lugnt!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst fanns det många roliga pratbubblor man kunde ställa sig under, Vilken tog du? Kortet på Mattias blev också lite väl mörkt, får väl skylla på fotografen ;)

    SvaraRadera
  3. Samma bubbla som Mattias .

    SvaraRadera