tisdag 31 maj 2011

Snart finbesök igen

Igår var det Memorial day här i USA, vilket betydde att de flesta var lediga från jobbet, även Mattias. Planen var att antingen åka iväg och snorkla med sjökor i Rainbow River (strax norrut härifrån) eller åka en timme söderut till stranden Siesta Keys, som nyligen fått titeln America's Best Beach 2011. Men på grund av en lite för lång sovmorgon och beslutsproblem om vad vi skulle hitta på blev det tillslut att stanna hemma och städa istället.

Just nu sitter pappa Hans och brorsan Sebastian på ett plan över Atlanten och efter 18-tiden landar de här i Tampa (d v s om pappas nu välbekanta flyg-otur håller sig borta). De stannar i ca två och en halv vecka och kommer förhoppningsvis återvända till Sverige med en fräsch solbränna, släpig sydstatsengelska, nya kläder i överflöd, finkornig vit sand i skorna, foton på alligatorer och nya favoritölsorter!

Själv ska jag försöka få klart min sista examinationsuppgift för denna termin innan de anländer, så att jag också får tid över till att jobba på solbrännan, knäppa kort på alligatorer och få sand i skorna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar