onsdag 21 mars 2012

Varför flytta tillbaka till Sverige?

Igår hade jag min första tentamen på ryskakursen. Tror det gick ganska bra faktiskt, men däremot så påminde tentan mig om att jag nu läst halva kursen och det betyder också att vi bara har ca 10 veckor kvar här i USA.

Har ofta fått frågan på sistone VARFÖR vi flyttar tillbaka? Här finns ett klimat som vi båda älskar, vi har båda snabbt hittat människor vi trivs med här, utbudet av aktiviteter, naturupplevelser och diverse evenemang tycks oändligt, Tampa känns som den perfekta staden, livskvalitén är högre än den någonsin kommer att vara i Sverige med massage två gånger i veckan, gångavstånd till gymmet, lockande resemål inom bara några timmar härifrån, pooldäck och ett stort utbud av restauranger inom gångavstånd, oavsett vad vi är sugna på. Stundtals känns det lite som att vi lever ett låssasliv härborta faktiskt. Så varför flyttar vi tillbaka?

Naturligtvis har vi vägt för- och nackdelar, men återkommer alltid till att Sverige trots allt är var våra hjärtan är tack vare ni familj och vänner som finns kvar där. Så flytt tillbaka till Sverige blir det definitivt, även om vi kommer att sakna Florida väldigt mycket.  

3 kommentarer:

  1. Även om det är trevligt att hälsa på er i värmen så vill vi verkligen att ni kommer hem så att vi får träffa er oftare. Ni är efterlängtade. Välkomna hem!
    Kram syrran

    SvaraRadera
  2. Vi ser fram emot att Ni kommer hem, men vi kommer också att sakna Florida för vi har ju också fått
    vara med Er där varje dag.

    SvaraRadera