fredag 16 mars 2012

Tillökning i familjen...

... i vår familj bestående av Apple-produkter det vill säga. Idag var det julafton för Mattias. Förväntansfull. Svårt att sova. Vaknade tidigt. Pirr i kroppen. Kan inte klockan gå snabbare? Svårt att koncentrera sig. Jag talar naturligtvis om den iPad 3 som han hade beställt på nätet och som skulle levereras till vår dörr under eftermiddagen. Varför har vi ingen ringklocka? Tänk om jag inte hör när budkillen knackar på dörren? Ja, jag tror faktiskt att han till och med hade någon dörrknackningshallucination och höll sig därför för säkerhetsskull i närheten av ytterdörren.
 
Mattias flyttade sitt hemmakontor till hallen för att vara säker på att höra när budkillen kom och knackade på

Äntligen! Undrar om han ens kollade vad han skrev på?


Efter en snabb påskrift var iPaden äntligen i Mattias ägo, så glad!

Tror vårt tillök kommer att trivas hos oss, kärlek vid första ögonkastet!

4 kommentarer:

  1. Då var det äntligen lilla julafton för Mattias......
    Han såg väldigt nöjd ut. hi, hi.....

    SvaraRadera
  2. Tina och Rebecka18 mars 2012 kl. 04:37

    Congrats!! hen är verkligen söt! Vad ska den heta och vikt och längd måste ju också meddelas :)

    SvaraRadera
  3. Efter en lyckad uppackning och igångkörning kan jag rapportera att nytillskottet kvalar in på 24,1 cm och 652 gram. Angående namn så lutar det mot iRis, fast vi är inte helt säker på namnet ännu. Fler förslag mottages tacksamt :)

    SvaraRadera
  4. Mattias: Du glömde nämna att iRis vägde ca 50 gram mer än sin storebror iSak. Vidare så har det gått över förväntan! Vi var nog båda beredda på att en ny familjemedlem skulle kräva lite mer tid och förmodligen även hålla Mattias uppe om nätterna, men det har gått över förväntan hittills... peppar peppar

    SvaraRadera