måndag 19 mars 2012

Heldag i Orlando

Igårmorse ställde vi väckarklockan tidigt (eller ja... 08.00 räknas som tidigt för oss) och körde iväg till Orlando och nöjesparkerna Universal Studios och Adventure Island. Där passade vi på att åka våra favoritåkattraktioner: The Hulk, Spiderman, Harry Potter, Rock It och The Simpsons Ride. Som de rutinerade nöjesparksbesökarna vi nu är så lyckades vi omvandla kötider på 45 minuter till fem minuter, fick en grym parkering nära allt osv. En sån där dag då allt bara flyter på!

Njuter av en DUFF utanför Kwik-E -Mart
När vi var klara på Universal Studios åkte vi vidare till ett stort Outletshoppingcenter där vi bara hann gå igenom en bråkdel av affärerna. Dock blev det några inköp ändå, bland annat kläder och smyckesrengöring. Har också hittat de ultimata mysbyorna som konkurrerar ut mina indianbyxor (till Mattias glädje).

Efter shoppingen åkte vi vidare de ca tre milen till Kissimmee där min moster Sofie samt Stig och Sofia med familj hyr ett hus. Trevligt sällskap och god mat!

Sofia och Stig

Sofie och jag

Som de flesta andra husen i Gated Communitys i Florida så ingick privat pool på baksidan

Mattias och Stig sitter och dricker öl
Idag är planen att åka iväg och träna body pump nu på morgonen, åka iväg till St Pete till en klasskompis och plugga portugisiska, åka på veckomassagen på eftermiddag och sedan på kvällen så har jag en Zumbaklass. Snabbt går det att fylla upp en dag med aktiviteter! Har även en tenta i Ryska imorgon så kvällen kommer nog även bjuda på lite grammatikpluggning.

2 kommentarer:

  1. Agneta o Linnea19 mars 2012 kl. 16:33

    Hur hinner ni med allt?

    SvaraRadera
  2. ... hemligheten är "Att-göra-listor" som ska avverkas på ackord! haha

    SvaraRadera