fredag 27 april 2012

Kryssning bokad!

... men inte för oss, utan för vår kära Ford Mustang som vi vill ha med oss hem till Sverige. Mattias är därför just nu påväg till West Palm Beach, strax norr om Miami, varifrån bilen ska skeppas i en container. Vi hade först tänkt skicka den om några veckor, men insåg igår att en 4-6veckorskryssning som påbörjades om två veckor skulle krocka med den svenska industrisemestern vilket i värsta fall skulle innebära att vi inte skulle kunna registera och använda bilen i Sverige förrän i slutet av sommaren, Därför har det varit lite sista-minuten-panik här med packning och så.   
Saknar dig redan!

Föresten, på tal om packning. Inte många luftfickor kvar i baggageutrymmet i bilen, äntligen kom alla års tetrisspelande till användning! Men packas görs det fortfarande, trots att bilen nu är påväg... Imorgon åker vi nämligen till San Diego i Kalifornien och stannar där i åtta dagar, så packning inför den resan står på listan idag! Och efter San Diego återstår två resor till för oss innan hemresan till Sverige... Erkänner att vi känner oss rätt så stressade faktiskt, men det är det absolut värt och vi får påminna varandra om att bara sätta sig ner och andas ibland. Nu ska jag exempelvis lämna stressen för en liten stund och gå ned på Wine Design och dricka lite kvalitetsvin med kompisen JP som jobbar där, innan det är dags att ta itu med resten av dagens flytt-/skol-/resebestyr.

2 kommentarer:

  1. Kalifornien here I come........ men försök att ta det lite lugnt.

    SvaraRadera
  2. Kände att jag fick lite magsår bara av att läsa vad ni har för er men andas hinner ni med i Sverige :) köpte förresten jelly Nelly i Malmö idag. Hade jag vetat vad man fick betala för dem här hade jag massimporterat, verkligen! Ha nu sköna veckor så ses vi hemma snart!

    SvaraRadera