torsdag 19 april 2012

Åter själva

Igår morse påbörjade familjen Larsson sin långa resa tillbaka till Sverige. De fick bli våra sista besökare här i Florran och det får en oundvikligt att tänka på att nästa resa som ska göras mellan Tampa och Sverige blir vår egen hemresa, inte långt kvar nu!

Vi har fortfarande inte bokat hembiljetten så har inget datum än, men planen är att flyga härifrån till staten Idaho kanske tredje veckan i maj. Där är tanken att vi hyr bil och bilar ca 10 dagar genom Idaho, Montana, South Dakota, Minnesota och Wisconsin med förhoppningen att bland annat se bl a nationalparken Yellowstone och Mt Rushmore. Slutdestinationen får bli Chicago varifrån vi flyger hem till Sverige.

Mt Rushmore
Puh! Känns som tiden bara rinner iväg! Dock hann vi beta av några saker på att-göra/se-innan-vi-flyttar-hem-listan medan Larssons var här, så där har vi några stressmoment mindre.

Idag har jag en föreläsningsfri dag, men däremot ganska mycket läxa. Därutöver blir det en sväng till massagen idag och sedan ikväll drar vi iväg till kvarterspuben Pourhouse som har den månliga eventet Flicks n' food trucks utanför ikväll. Äntligen får jag äta goda guava n' creme cheese empanadas igen!

2 kommentarer:

  1. Resan hem gick bra, nu försöker vi att hålla oss vaken så att vi kan sova i kväll.
    Tog du andra skor till massagen denna gång:)??

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hihi, har inte varit på massagen än, men blir nog de rosa tygskorna idag :P Skönt att allt gått bra på er resa! Tack för trevliga dagar :)

    SvaraRadera