torsdag 22 september 2011

Vad är 63 cm, 4 olika färger och gör mig lycklig?

Ett ordentligt regnoväder och ihållande åska bjöd eftermiddagen i Tampa på idag. Stundtals har det låtit som om någon stått på vår balkong och skramlat med en plåt - så nära kändes vissa muller. Tur att ingen av oss är åskrädd! Istället tycker vi båda att det är vackert, fascinerande och står gärna och tittar på himlaskådespelet.

Dock har ovädren sina nackdelar. Till middag hade vi planerat att åka till en ny indisk restaurang på andra sidan stan, men fick höra av en granne, när vi var på väg till garaget, att många gator var översvämmade och att vi därför knappast skulle kunna ta oss dit. Istället blev det en sväng ner till en thailändsk restaurang som ligger gångavstånd härifrån. Efter god thaimat gick vi förbi en gourmetbutik och unnade oss varsin godisorm på vardera 63 cm - everything is BIG in America! Jag vet inte om jag skrivit om det tidigare, men här i USA råder inte alls samma godiskultur som i Sverige. Lösviktsgodis går bara att hitta i vissa gourmetaffärer och då tre gånger dyrare än i Sverige.  


Väl hemma såg vi filmen Fast Five (2011) som är en uppföljare till "The fast and the furious"-filmerna. Med sina överraskande vändningar, smarta drag och typiska Hollywood actionscener var den verkligen över förväntan och bevisade att uppföljare visst kan vara bra och sevärda.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar