söndag 11 september 2011

Social helg

Det har varit riktigt skönt med en helg utan måsten, spikade planer och så vidare för en gångs skull. I fredags tittade en kompis förbi medan vi käkade middag som tyckte att vi skulle komma ned till Pourhouse - vår kvarterspub.  Väl där nere socialiserade vi med diverse grannar innan vi tog spårvagnen ut till gamla stan Ybor till en utomhuspub med livemusik där vi mötte upp med några andra kompisar som vi inte sett sedan i juli.
Jag och några av dem vi mötte upp med i Ybor, Mattias bakom kameran
 På lördag åkte vi sedan till nöjesparken Busch Gardens, med kompisen Steve och hans kompis Marta som är på besök från Polen, för att testa parkens senaste åkattraktion som blev klar medan vi var i Sverge, Cheetah hunt! Cheetah betyder ju Gepard och i denna åkattraktion bjöd därför på snabba accelarationer och liggande kurvor för att ge en känsla av hur de snabba kattdjuren rör sig, resultatet kan ni se här

Idag har vi tränat på gymmet samt solat lite vid poolen. Det känns som att idag är den stora tv-dagen i USA... de som inte följt sändningarna från tioårsdagen av 9/11 har istället följt amerikansk fotballsmatch efter match eftersom den säsongen återigen verkar ha börjat. På tal om 9/11 såg vi föresten en rätt så bra film igår som jag rekommenderar er att se, Fair Game från 2010. Huvudrollerna spelas av Naomi Watts och Sean Penn och är baserad på biografin av en före detta agent som jobbade inom CIA under 9/11 och den närmsta tiden efter det. Filmen tar upp det fula spel som låg bakom att USA gick in militärt i Irak för att hitta de massförstörelsevapen som aldrig hade funnits samt vad det fick för konsekvenser ur olika perspektiv. Sevärd! 
   

2 kommentarer:

  1. Hur var den nya attraktionen? Var den otäck?
    Härligt med helg:) nu till helgen ska jag till stockholm m jobbet, ska bli kul.

    Hej svejs!

    SvaraRadera
  2. Den var riktigt rolig! Inte så många loopar utan mer fokus på att det skulle gå fort. Men favoriten är fortfarande SheiKra - den jag och Mattias åkte medan ni gick iväg och åkte vattengrejen igen ;)

    Kul med Stockholmsresa, hoppas ni får det underbart! Hörde att du ska till Kpnhamn också med jobbet, bra tajming!

    SvaraRadera