tisdag 20 december 2011

Ännu ett filmtips

Som jag berättat tidigare så prenumererar jag på rabatterade erbjudanden i Tampa Bay -området från Groupon och Living Social Deals. Nyligen fick vi ett riktigt bra erbjudande, tio biobiljetter för $40! Eftersom det är vinter här nu (endast 24 grader har vi haft i helgen) passade vi på att gå på bio i lördags och såg premiären av Mission Impossible 4: Ghost protocol (2011). Den hemlige agenten Ethan Hunt (Tom Cruise) måste med hjälp av ett liten slumpmässigt ihopsatt grupp stoppa den svenske skurken Hendricks (Michael Nyqvist) från att kärnvapenbomba jorden.

Ofta brukar ju uppföljare ha svårt att hålla måttet, men trots att detta är den fjärde i ordningen (och jag gillar för övrigt inte ens Tom Cruise - som spelar huvudrollen) så var den riktigt bra och spännande! Filmen utspelade sig också på många platser som vi varit på i världen, däribland Washington, Seattle och Dubai. Kul när man känner igen sig! Ett stort plus fick den också eftersom den svenska skådisen Michael Nyqvist var med och dessutom hade en ganska stor roll...   

... rekommenderas!

Igår hade vi avskedsfest för Marta eftersom hon flyttar hem till Polen imorgon, men bilder därifrån bjuder jag på imorgon.

6 kommentarer:

  1. Tack för filmtipset!

    Kan också rekommendera en "amerikansk" film med Michael Nyqvist som vi såg igår, "Abduction" (2011) där han gör en bra prestation som skurken "Kozlow" tycker jag. Trots det hade filmen inte fått (enligt mej och Pelle) rättvisa poäng på IMDB.com för vi tycker den var bättre än den var poängsatt...

    Jättekul att det går bra för Michael Nyqvist, Malin Åkerman och Joel Kinnaman m.fl. i "Hollywoodlandet" ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Maypel: Tack för tipset! Den får vi kolla in. Brukar följa dina filmtips eftersom vi har ganska lika smak när det kommer till filmer så den blir nog sevärd :)

    Som svenne här borta blir man lite extra stolt när man kan skryta och dryga sig för amerikanerna att många av de stora skådisarna, sångarna etc. som de tror är amerikanska de facto är svenska... "in your face!uh-huh" Lite så... ;)

    SvaraRadera
  3. Agneta: Vilken typ av filmer gillar du och familjen så vi kan samla på oss några inför ert besök?

    SvaraRadera
  4. Action komedi,drama ( JAG gillar inte sciencefiction)!!

    SvaraRadera