onsdag 30 november 2011

Korkade amerikaner

Då har vi varit hemma sedan söndag förmiddag och vardagens måsten var snabba med att knacka på dörren. Så dessa dagar har varit fullspäckade av flyttpackning, flyttuppackning, möbelförsäljning på den otroligt ineffektiva sidan Craigslist.org (amerikanarnas motsvarighet till blocket) och däremellan har vi gjort vårt bästa för att klämma in träning, jobb och plugg.

Kan för övrigt meddela att myten om att alla amerikaner är korkade, som tv-shower som Ricki Lake och Jerry Springer tidigare har bekräftat, nu även har bekräftats av de människor man kommer i kontakt med om man sätter ut annonser på nätet. Jag är uppriktigt sagt förvånad över hur många dumma frågor, kommentarer och bristande uteslutningsförmågor som kan passera genom hjärnan på människor och sedan i värsta fall komma ut genom munnen. Tack och lov så känner vi dock en hel del vettiga människor här också... det finns hopp.    

2 kommentarer:

  1. Men nu måste du ju berätta vad de sagt...!?!!

    SvaraRadera
  2. Haha, vad sa de INTE?! Ex. Vi la ut en bild på vår TV-bänk där TV:n som stod på TV-bänken syntes till hälften. I annonsen skrev vi TV-bench from IKEA black/brown $50 och det ringde folk och ställde frågor om den halva tv:n de såg på fotot och trodde ingick i de 50 dollarna :P Sen var det nån annan som ringde som tyckte vi skulle sänka priset typ 90% på soffan för honom eftersom han nyligen hade krockat med sin oförsäkrade bil och därför inte hade så mycket pengar - som om det är vårat problem! GAH!!!

    SvaraRadera