söndag 13 november 2011

Flyttbestyr och festligheter

Nu har vi börjat flytta över lite saker till nya lägenheten och även lagt ut våra möbler till försäljning. Så nu håller vi tummarna att vi blir av med det mesta innan vi åker iväg till Ecuador på lördag nästa vecka. Den nya lägenheten känns helt ok. Just nu är den dock lite full eftersom Marta, vår polska vän, ska bo där fram till slutet på december (vi blir därför sambos i tre veckor) samt att Steve har lämnat kvar ganska mycket av sina saker i lådor, garderober osv. Men som tur är så kommer vi inte ha med oss så mycket saker förutom kläder, Mattias teknikprylar och mina smycken-/hår-/sminkgrejor.

På kvällen gick vi ner till Pourhouse där vi umgicks med några grannar. En av grannarna, Scott, visade stolt upp sitt stammiskort som lagrar vilka olika ölsorter han testat (kommer man upp i olika nivåer så får man t-shirtar och souvenirglas) och han var uppe i 214 olika sorter. Mattias passade då på sig att skaffa sig ett stammiskort han också, men med tanke på att han alltid alternerar mellan max. tre ölsorter lär det ta ett tag innan han kommer upp den till första nivån: 50 stycken.

Mattias med sitt nya stammiskort på Pourhouse
 Under kvällen jobbade Andy och Pete. Andy jobbar som sagt även på ett annat ställe, Wine Design, och fick mig att köpa en flaska vin där igår som var grymt god! Ett italienskt rött som heter Sangue di Giuda som smakade mer som ett rosé, söt och fruktig med lite kolsyra. Rekommenderas för er som, liksom jag, gillar "tjejdricka"!

Våra trogna BEERtenders Andy & Pete
 Julie, kompisen jag brukar vara och träna Zumba med, mötte sedan upp oss och tillsammans tog vi en taxi till en irländsk bar, MacDintons, i Tampas finare delar, där Melissa (hon som vi var på födelsedagsfest hos för några inlägg sedan) och Julies kille Jessie. Kvällen avslutades på Fly bar i centrum där vi träffade våra kompisar Charlie, Catie och Phil. Marta kom också förbi en stund och gjorde oss sällskap.
Charlie & jag

Mattias & schweizaren Phil
 
Kvällens damer: Marta, Jag & Catie
Idag tänkte vi fortsätta med våra flyttbestyr samt planera lite inför Ecuadorresan. Planen är att åka på några dagars kryssning bland Galapagosöarna, vilket vi tänkte boka redan innan vi kommer dit så vi förhoppningsvis bättre kan synka flyg- och båttider och på så sätt ta tillvara på tiden till fullo.

Slutligen ett stort grattis på Fardag till alla pappor därute!

1 kommentar:

  1. Ni ser ut att ha haft en fullspäckad helg med både arbete och nöje.
    Småtjejerna har varit hos oss i helgen.
    Många kramar från oss.

    SvaraRadera