torsdag 24 maj 2012

"We call it Palt-koma"


Igårkväll var det skafferirensning som gällde och vi kokade palt samt stekte tunnpannkakor. Kellen, Jacqueline och Liam kom förbi och fick smaka palt för första gången! Liam tyckte inte att de grå klumparna var någon hit, Kellen beskrev smakupplevelsen diplomatiskt med ordet "annorlunda" och Jacqueline tyckte det var riktigt gott med lingonsylt, smör och bacon och var den enda, förutom Mattias, som åt mer än en.

Däremot var tunnpannkakorna väldigt populära och vi invigde dem i hur pannkakor SKA ätas, dvs antingen med smör och socker eller med grädde och bär (ingen j*vla lönnsirap eller creme fraiche med apelsinsmak på).  
Första gången Kellen och Jacqueline smakade palt!

Liam kom förbi för en sista kväll med "The Swedes"
 Efter middagen drack vi vin och spelade diverse sällskapsspel.

Kellen, som alltid haft tur när vi spelat spel, hade inget vidare flyt under kvällen...

...det hade däremot gröngölingen Mattias!  

Jacqueline "Jackie"- en av de kompisar jag kommer sakna och hoppas på att se igen
Imorse var jag på uppföljning hos en av ögonläkarna som sa åt mig att en liten förbättring hade skett, men att ska fortsätta ta ögondroppar varje timme tills jag kommer till Sverige och där uppsöka en specialist och be om någon steroidmedicin. I eftermiddag har vi vår sista massage och sen ikväll har jag mitt sista Zumba-pass. Det ska bli intressant att se vad min instruktör har i görningen med tanke på att hon hemlighetsfullt tidigare sagt att hon har något speciellt i åtanke för min sista gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar