fredag 18 februari 2011

Thirsty Thursday

Igår var vi som sagt på avskedsfest för vår granne Danielle nere på kvarterskrogen. Det var riktigt skoj! Vi träffade många nya människor och lärde känna tidigare bekantskaper ännu bättre.

Danielle, som ska flytta, sitter till höger om mig

Danielle har en egen bageriverksamhet och hade till kvällen gjort bland annat crabcakes med jalapeñoost, marinerade kycklingvingar och vaniljölmuffins.

Jag kan verkligen rekommendera krabbkakorna med jalapañoost!

En kille vi träffat en gång tidigare, Steve, var också på puben och tog med oss till ett annat ställe, Fly, som var riktigt trevligt och inom gångavstånd hemifrån oss! Verkligen kul att ha en 'lokalguide' som kan visa oss ställen i vår närmiljö som vi fortfarande inte upptäckt under de månader vi bott här... Steve var för övrigt väldigt lik Mattias kompis Lars-Olov, kan ni se likheten?

Steve och bild på L-O

På Fly träffade vi trevliga greker och en iranisk kille som vi hängde med. Den iranska killen kunde jättemånga ord och fraser på svenska, efter en veckas vistelse i Stockholm under kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop i somras. Han övade dem flitigt under kvällen, ex . "jag är stor och stark och jag vill ha en stor stark, snälla." Snacka om bra minne!

Mattias och Steve

Grekerna

Fördelen med att gå ut en torsdag är föresten återigen det där med att man får en Bonusdag, eftersom gårdagen kändes som en fredag. Däremot känns det konstigt att sitta och plugga idag eftersom idag känns som en lördag, eller möjligtvis söndag, men faktiskt är en fredag. Huvudsaken är att det inte känns som en måndag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar