lördag 19 februari 2011

Inga 'dim-sum', men däremot en massa 'banchan'

Igår kom vi på att ingen av oss någonsin testat koreansk mat, så när middagstiden närmade sig var valet av mat enkelt!

Mattias utanför den koreanska bufférestaurangen

För ca 160 kr var fick vi kalasa från den enormt stora buffén som hade allt ifrån sushi och grillat kött till glassmaskiner och nudelrätter.


Olika sorters sushi


Nudelröreavdelningen


En del av efterättsbordet. Uppe i högre hörnet ser ni chokladfontänen som gjorde mashmallowsarna ännu mumsigare!


En annan del av efterrättsbordet

Det mesta var mycket gott och även om ingen av oss är någon storätare så var denna restaurang ett kap eftersom vi fick chansen att smaka saker vi aldrig skulle beställa in i vanliga fall! Musslor, ostron, sushi (ja, jag hade bara ätit det en gång förut och då var de vegetariska, men testade nu ett jättegod med färskost och lax) och sesammarinerade champinjoner, för att bara nämna några. Och det man inte tyckte om lämnade man och tog sig en ny tallrik... inga Umeå-Droskans tacobufféfasoner med småassietter a´en per person här inte! :)

2 kommentarer:

  1. Mamma tycker att sushin verkade godast. Men jag och Linnea tycker att efter rätten verkade godast

    SvaraRadera
  2. Vilken tur, Då kan ni nog alla hitta någonting nu tycker är supergott där! :)

    SvaraRadera