onsdag 9 februari 2011

Sista rycket innan resan

Svaret på de senaste dagarnas frågesport är.... Puerto Rico! Grattis Maria i Piteå, du har ett pärlhalsband att hämta upp här i Tampa! (Ytterligare en anledning att åka hit, eller hur? ;))

Och nu något för den skadeglade...
Den billiga weekendresan med direktflyg från Tampa har visat sig bli lite dyrare än vi trodde. Visserligen var flygbiljetterna billiga, men att hitta ett boende runt $70/natt, eller i alla fall under $200/natt har visat sig bli en mindre önskvärd utmaning! De två första nätterna är dock lösta, två nätter återstår... I annat fall borde det ju inte vara allt för kallt att sova på någon parkbänk :P Så till er som letar efter en god och gynnsam affärsidé, öppna ett billigt hotell/vandrarhem i Puerto Rico!

Förutom hotelletande så ägnas denna dag åt att steg för steg pricka av saker på Att-göra-listan. Det ska pluggas, tvättas, städas, tränas och packas. Jag har också hunnit med att prata med vår hund Kajsa i telefon, hon sa 'voff'.

Senaste dagarna har varit lite hektiska så det ska bli skönt att fly kylan som kommit in över Tampa (ca 15 grader, känns som 5 och blåsigt) och återigen få känna sanden mellan tårna... :)

3 kommentarer:

  1. Wohoo! TACK! Jag som aldrig brukar vinna nåt! ;) Ja NU är det en "mycke braig" anledning att åka till Tampa! ;) När Pelle hörde det så sa han; "Ja då får vi väl säga så till folk - att vi måste åka till Tampa för att hämta ett halsband..." <3 Så han mjuknar alltmer och min övertygelse är att han snart börjar snacka om att packa väskan! Jag bearbetar honom ;)

    Kikade på Agoda.se och hittade två hotell men vet inte i vilken stad Ni ska bo i. I Ponce finns Holiday Inn Ponce & Tropical Casino Hotel från 942Sek natten. Och i Fajardo finns The Ocean Club at Seven Seas för 1030Sek natten.

    Härligt att Du fått tala med Kajsa, sa hon att hon hade det bra? :) När kommer förresten nästa video från Kajsa då? ;)

    Ha en underbar och mysig weekend i Putero Rico! Väntar ivrigt på foton och berättelser sedan!

    Kram Kram!

    SvaraRadera
  2. Puerto Rico ska det givetvis stå ;)

    SvaraRadera
  3. Tack för hotelltipsen, men efter många om och men har vi nu äntligen hittat och bokat boende! :)

    Jag undrar också när det ska bli fler Kajsa-filmer, kanske dags att ta sig ett snack med produktionsbolaget i Spöland? Och sen får vi se till att ge uppföljaren goda recensioner på våra bloggar! ;) Kajsa är föresten ganska rolig. Hon hör på mammas röst när det är mig hon pratar med i telefon och brukar därför komma springandes och göra konstiga ljud :P

    Vilken färg vill du ha på halsbandet föresten? ;)

    SvaraRadera