onsdag 29 februari 2012

En sväng till Clearwater Beach

Igår var det tänkt att vi skulle använda ett groupon-erbjudande som höll på att gå ut, parasailing (ni vet, när man åker hängandes i en skärm högt upp i luften efter en båt), men tyvärr kom vi EN MINUT sent till turen och då lät de oss inte åka med. Lite surt med tanke på att det var sista dagen för det erbjudandet som vi redan hade betalat för, men samtidigt får vi skylla oss själva som var sena och vi kan trots allt fortfarande använda den summa vi redan betalat till företaget för parasailing i framtiden, men måste då lägga emellan den rabatt vi fick när vi köpte erbjudandet. Inte mycket att göra åt.

Istället passade vi på att vandra omkring lite i Clearwater Beach och kunde konstatera att fler och fler välstekta strandbesökare nu tycker att sommaren är här. Själva är vi dock lite bortskämda och tycker att havet fortfarande är för kallt för ett dopp.


Turistsäsongen har börjat

Innan vi åkte hem passade vi på att njuta av den vackra solnedgången som varje kväll skämmer bort vår gulfkust samt besökte en, för oss, ny restaurang där jag åt en otroligt god svampravioli i pestosås medan Mattias tog sig en köttstek. I Clearwater finns också en, med amerikanska mått mätt, stor godisbutik (de har väl ungefär lika många lösviktsgodissorter som en mindre bensinmack i Sverige) så självklart passade vi på att stilla vårt svenska godissug till delikatesstpriser!

Solnedgång i Clearwater Beach


1 kommentar:

  1. Vi skall skicka godis så Ni får släcka behovet för ett tag....
    Det såg härligt ut med solnedgången, passa på och njut.
    Kram

    SvaraRadera