torsdag 9 februari 2012

Semesterpeppad

Så peppad för den kryssning vi åker iväg på om några dagar! Var precis in på båtens hemsida och kollade upp den lite så vi vet vad vi har att vänta... Carnival Legend tar 2124 passagerare plus 930 besättningspersonal, har en massa restauranger, underhållning nästan dygnet runt och ett casino som vi garanterat kommer besöka. Även gymmet såg tilltalande ut med pilates- och yogaklasser, men misstänker att träningsmotivationeninte kommer att vara på topp under denna semester. Planen är att bara njuta! 


Men det är ju inte söndag än... Idag tänkte jag skriva klart en inlämningsuppgift på ryska, i eftermiddag är det dags för veckomassagen, sedan åka och köpa en vattentät kamera (varför har vi inte investerat i det tidigare, typ för 7 år sedan?) och kvällen kommer, för mig, avslutas med nattklubbande tillasmmans med Jackie. Imorgonkväll är vi bjudna på en födelsedagsfest och på lördag ett poolparty så som vanligt går tiden snabbt när man har roligt.

2 kommentarer:

  1. Låter trevligt:)
    Hade en kund i dag som nyss varit till cayman Island, är det dit nu ska? Om det är dit nu ska så var det väldigt dyrt där:( lunch för 2 pers. inte under 500kr ( vet inte vad dom åt då men).
    Vi ska på Elins disputationsfest i morgonkväll:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, Cayman Island är det första stoppet. Förra månaden när vi åkte till Jamaica hade vi först tänkt att åka till Cayman Islands istället, men hörde också att det var dyrt. Så det passar som bra att kunna besöka ön utan att behöva betala för hotell och mat eftersom vi har boende och mat som ingår på båten :) Dock tänkte vi köpa en snorkeltur så vi får simma med stora rockor... så det lär väl dra iväg lite, men det får det vara värt! :)

    SvaraRadera