tisdag 7 juni 2011

Delfiner som på beställning!

Kvällarna här brukar tillbringas framför teven där vi betar av filmer, serier och dokumentärer av varierande kvalitet. Igår kväll såg vi filmen Hall pass som handlar om två gifta män som får en veckas paus från sina äktenskap eftersom deras fruar är hyfsat less på deras gubbsjuka beteende. Väldigt rolig film som vi alla varmt rekommenderar för den som vill skratta åt andra när de ställer till det för sig...

En sväng till Clearwater Beach blev det idag! Och förutom en ny t-shirt med rolig text tog Sebastian med sig solsvedda knäveck och vader med sig som ett minne. Vi hade föresten en otrolig tur! När vi var och promenerade längst med strandkanten såg vi plötsligt fyra delfiner simma kanske tio meter från strandkanten där det fanns mängder av badare som de lät sig klappas av. De var ca 2,5-3 meter långa och rörde sig fram och tillbaka så alla fick en chans att se dem. Snacka om att vi ångrade att vi stod på stranden och inte i vattnet när de vackra fiskarna passerade! Bara att hålla tummarna att vi får en ny chans... För vem har inte drömt om att klappa en vild delfin?


Delfiner på Clearwater Beach

4 kommentarer:

  1. Lyckostar:) sådan tur hade inte vi! Men idag kl 07.00 20 grader i skuggan!!! Inte så dumt. Ha det så bra, hälsa dom solsvedda från spöland.

    SvaraRadera
  2. Ja, det lät inte helt fel det heller! Har läst om värmeböljan i Sverige, har ni drabbats någonting av åskan och tromberna det står om?

    SvaraRadera
  3. Delfiner är supermysiga och gosiga djur! Jag får nog blogga och lägga upp en bild nån dag om mitt möte med delfiner :)

    Vi hade åska 2 dagar förra veckan och tromberna har dragit upp en massa träd bara en km från oss. Det är supervarmt och vi svettas, men vi klagar defintivit inte! Det blir en toppenfin vecka med ÄNNU varmare mot Fredag och helgen! Svärdottern tar studenten på Fredag så det blir pompa och ståt på stan.

    Tackar för mailet! Gulliga Du! :)

    Kram på Er allihop!

    SvaraRadera
  4. Vickis, Delfiner är ingen fisk det är ju ett däggjur :) Sjukt fränt i alla fall. Om du någon gång får klappa en vild delfin så får du hälsa den från mig, för det är något som jag skulle vilja göra innan jag trillar av pinnen :)

    SvaraRadera