fredag 17 juni 2011

3 länder på en vecka

Idag hade vi vår sista dag här i USA, men medan det nog dröjer ett tag innan pappa eller Seb kommer tillbaka så är jag och Mattias åter i Tampa redan på torsdag nästa vecka. Dock bara över natten, för på fredag morgon åker vi vidare mot nästa utlandsresa, kryssning fem dagar till en karibisk ö!

Denna sista dag i USA blev ovanligt lugn för våra gäster. Pappa hade lärt sig från resan i oktober att man lätt får ångra sista-dagen-paniksolning när man dagen efter sitter på planet med stramande röd hud. Det blev istället några timmars solande och vattenträning för honom, medan Seb var nöjd med sina 27 t-shirtsinköp och därför kunde ligga inne och läste en bok med gott samvete. Mamma har hittills, för ovanlighetens skull, varit en badkruka (kanske rädd för att bli blöt?), men idag blev det en simtur!

Mamma tog sig ett dopp i poolen, sista dagen till ära

Pappa håller koll från vår balkong

Dagen avslutades på restaurangen Longhorn Steakhouse - en av våra favoritrestauranger. Gott kött, goda tillbehör och mumsig efterrätt!

Tre efterrätter som vi delade på: Cheesecake, Apple sugar crust vanilla pie och brownie

Mätta och belåtna är vi nu åter hemma och packar det sista inför morgondagen. Kanske hinns det med någon bra film också?

3 kommentarer:

  1. Kryssning? FUSK, ropar Pelle här! Kul att mamsen tog sej ett dopp till slut ;) Och 27 T-shirts måste vara rekord?! Han borde dock ha köpt 31 så han har en om dagen i en månads tid... :D Men även om vi kan "shop 'til you drop" så kan vi säkert inte slå rekordet ändå ;) Bra gjort Sebbe! Ha en trevlig resa allihop och njut på Er kryssning, gör det Ni...tänk inte på oss ;)

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Pappa gjorde också riktigt bra ifrån sig på shopping och ledde till och med där ett tag när han köpte 15 tröjor i samma butik :P Men för alla som gillar t-shirts med roliga texter är Florida ett mecka så Seb gick om tillslut och då med råge! ;)

    Hehe, vi ska njuta av bara den av nästa veckas kryssning! Men först kallt väder här i Kanada. Bara 17 grader idag (istället för 34) Brrrrr

    SvaraRadera
  3. Hej på Er
    Det var då skönt att jag äntligen fick bada.
    Kramar mamma

    SvaraRadera