måndag 7 mars 2011

Smygköper min pappa ölkorv i Tampa?

Igår blev det shopping för hela slanten! Vi åkte till en av outletshoppingcentren en timme härifrån och kom hem med trötta fötter, återigen brutna naglar (Jenny) och flera shoppingkassar! Efter en uuuuunderbar middag på Longhorn Steakhouse åkte vi och handlade mat...

Plötsligt började Mattias rycka mig i armen och peka bort mot ölkorven. PAPPA!!! Vad gör du i Tampa? Och utan att hälsa på oss? Mannen var definitivt väldigt lik, så lik att modiga Mattias smög fram och knäppte av några kort på mannen! Därefter frågade han mannen om han kunde ställa upp på ett kort framifrån "You look just like my father-in-law..." vilket mannen villigt gjorde (ovetandes om att vi redan smygknäppt). Så här i efterhand skulle jag ha bett honom att göra olika pappa-poser! Arg 'pappa', skadeglad 'pappa', lurig 'pappa'... men det kanske är för mycket att begära en man som trodde att han bara skulle åka och köpa ölkorv lite snabbt?

Ta er en titt själva! Vem är jänkar-Hasse och vem är Svenne-Hasse?


På kvällen kom Steve hit och spelade lite gitarr för oss samt spöade oss i kortspelet Skip-bo. Idag är det återigen arbetsvecka... för Mattias det vill säga. Jag och Jenny tänkte utforska SeaWorld idag!

3 kommentarer:

  1. Ha ha... Svenne-Hasses hår har grånat:) kanske är det kylan som gjort det?

    SvaraRadera
  2. Japp, det är väl alla resor fram och tillbaka till Florida som tär på håret ;)

    SvaraRadera
  3. Jamen det är ju HANS! ;) På båda bilderna alltså!

    Lustigt, för hans fru finns ju på vår blogg idag...i just look-a-like-temat vi har ;)

    Kram från oss!

    SvaraRadera