torsdag 31 mars 2011

Oväder i 'The sunshine state'

Eftersom Micke åker hem imorgon hade vi idag planerat att besöka Busch Gardens, men vädret tyckte annorlunda. Spöregn, mörk himmel och ihållande åska (sen igår) gjorde att vi istället bestämde oss för att ta oss en biltur för att se lite av orterna efter kusten. Men på vägen dit blev ovädret ännu värre med översvämmade vägar och så dålig sikt att vi fick köra av vägen och vänta ut det värsta vid två tillfällen eftersom det knappt gick att ta sig fram eller se något.
Tillslut gav vi upp och styrde tillbaka mot Tampa där vi stannade till på shoppingcentret och såg biofilmen The adjusment bureau med bland andra Matt Damon och Emily Blunt. Den var helt ok och handlade om en senatorkandidat som råkar få reda på att livet inte enbart styrs av slumpen, utan att en grupp människor är mycket angelägna om att ha ett finger med i spelet i skapandet av människor öde...

Just nu och preliminärt fram till klockan 20 ikväll är det Tornadovarning i hela Tampa bay- området... Vädret kan verkligen svänga här!

2 kommentarer:

  1. Så tråkigt för Er besökande att få sådant avslut på resan! Hoppas Ni får bättre väder snart!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Dålig beställning av väder. Vem ska hållas ansvarig?!? ;)
    I Lund har vi hela 10 grader celcius. Tror nog inte du förstår hur stort det är men jag behöver inte längre fundera över om jag ska ta på mig understället...om man säger så.
    Hoppas vädret inte blir skandalöst dåligt och att ni slipper tornados o andra elakheter.

    SvaraRadera