torsdag 10 mars 2011

Jennys sista dag i Florida

Gårdagen, Jennys näst sista dag, var planerad att bli en jobba-på-solbrännan-dag, men det tyckte inte vädergudarna så istället åkte vi och shoppade.

På kvällen tittade Steve förbi och visade upp en Agent X9-serietidning från 1995 på svenska! Tydligen bytte han till sig den av en svensk bartender på ett kryssningsfartyg när han var liten och har haft den i bokhyllan sen dess och försökt att klura på vad de små pratbubblorna betyder. Med lite hjälp av tre svenskar kan han nu slänga sig med uttryck som Släpp vapnet! Du börjar irritera mig! Tid att dö! samt Därför är jag den äkta svanmannen. Han är själv övertygad om att han kommer att få användning för sina inövade fraser en dag, själv är jag lite skeptisk, särskilt till den sista...

Steve med sin Agent X9 serietidning som han äntligen, efter 16 år, kan läsa

Därefter bjöd han ut oss på en restaurang, Smoke, som vi inte varit på tidigare. Lokalen var en ombyggd bensinstation och maten utgjordes av god amerikansk bbq. Som vanligt fick man in en alldeles för stoooor portion på tallriken som varken jag, Jenny eller Mattias orkade äta upp. Steve förklarade bestämt att vi aldrig kommer att betraktas som riktiga amerikaner om vi inte äter alla kalorier som kommer i vår väg och åtminstone dubblar vår kroppsvikt. Vilken tur att vi trivs så bra med att vara svenskar!

Restaurang Smoke

Reggaelivemusik

Vädret imorse var ännu sämre än gårdagens. Åskans, regnovädrets och översvämningarnas budskap var tydligt, inget solande idag! Så nu sitter vi och avvaktar på att det kanske kanske kanske blir bättre, i annat fall blir det nog ännu en dag med shopping och kanske bio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar