tisdag 23 augusti 2011

What would Jesus wear?

USA är som bekant ett land där religionen har ett starkt fäste, särskilt kristendomen, vilket märks av lite varstans. Men fortfarande kan jag förvånas när religiösa företeelser dyker upp där jag minst anar det! Häromdagen var vi i en souveniraffär. Medan jag gick och kollade bland olika sällskapsspel hittade jag en kartong med texten What would Jesus wear? innehållande en magnetisk Jesusfigur med olika kläder man kunde sätta fast på honom beroende på om han för dagen kände sig som en hipphoppare, Hawaiiskjortaturist eller varför inte pirat? I affären hittade jag också alternativa actionfigurer - bland annat Crazy cat lady från the Simpsons(!)

Jag med den magnetiska klädgarderoben tillhörande Jesus

Irene och Bertil har nu varit här i en vecka. Solande, badande, god mat och vin har fyllt våra dagar. Resterande vecka har vi planer på lite mer shopping, besöka stranden ännu en gång, åka på en guidad båttur här i Tampa samt åka till någon av alla de vingårdar som finns i närheten för lite vinprovning. Mattias åker till Las Vegas redan på lördag i jobb, Irene och Bertil åker till Sverige på tisdag och jag åker till Las Vegas dagen efter för en 6 dagar lång bilsemester, men mer om den en annan dag.

Irene och Bertil tar Det Dagliga Doppet

Själv har jag kommit igång med träningen efter Sverigevistelsens slappande. Imorse blev det 45 minuters morgonpromenad i shape up-skorna (sådana där med rundad sula), spring upp för trapporna tio våningar och därefter 40 längder i poolen (ca en kilometer) och lite styrketränande med vattenvikter för armarna därefter. Styrka och kondition är verkligen en färskvara, liksom vighet! Men jag ska försöka ta tillvara på den morgonpigghet jag fortfarande har kvar efter tidszonsbytet från Sverige, då jag fortfarande vaknar av mig själv vid 7-tiden på morgonen, vilket ger mig tid att gå ut på morgonpromenad innan det hinner att bli för varmt.

Det finns nog risk för träningsvärk imorgon och just därför passar det alldeles ypperligt att jag och Mattias idag återupptar våra veckomassagetider... de har varit efterlängtade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar