söndag 28 augusti 2011

Båtturistande i Tampa

I förrgår var det som sagt tänkt att vi skulle ut på en guidad båttur här i Tampa, men på grund av kraftiga vindar blev det tyvärr inställt och uppskjutet till igår. Eftersom Mattias åkte till Las Vegas tidigt igår morse kunde han tyvärr inte följa med, men jag, Bertil och Irene fick oss en trevlig båttur. 
 
Bertil och Irene i en fin park vi stannade till i påväg ner till båten

Temat på båtturen, som varade i ca en timme, var att visa vart olika kändisar i Tampa bodde. Men eftersom vi inte hade koll på någon av dem (till största delen olika kändisar från sportens värld, bland annat någon New York Yankeespelare som hette Derek Jeter som man tydligen ska ha koll på, så var just kändisdelen av resan kanske inte så intressant. Däremot var det kul att se Tampa från vattnet och även få lite skvaller om vad de olika lyxvillorna vi passerade hade för prislapp.
 
Tampas skyskrapor - den som ser ut att ha en kyrka uppe på toppen är min favorit!
  
En av alla lyxiga villor vi fick se - självklart med tillhörande lyxig båt


Ute på guidad båttur, ett av kryssningsfartygen i bakgrunden
   
Studentgraffiti/väggmålningar utefter strandbanken


Efter båtturen stannade vi till för picknick ute på Davis Islands spets med utsikt över båthamn, privat flygfält och Mexikanska golfen
   
               
                Snäckor som Irene hittade som grus på en parkering

Idag var tanken att vi skulle bege oss ut till en vingård, men tyvärr regnar det ordentligt. Det regnar faktiskt så mycket att temperaturen har sjunkit till 24 grader från gårdagens 35 grader! Men med tanke på att ni läsare i Sverige går mot en kall höst kanske det inte är läge att klaga för oss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar