onsdag 13 juli 2011

Imorgon bär det av igen

Bland er som känner mig har det nog inte undgått någon att jag brukar göra listor om allt möjligt som ibland till och med övergår till detaljerade planeringar. Reseplaneringar är inget undantag! Så inför morgondagens resa har jag läst igenom de reseböcker vi har, gått igenom kartan över området vi ska åka till samt, via google maps, räknat ut avstånd i tid och kilometer mellan våra olika delmål.... precis som jag brukar göra inför våra resor.

Denna resas planering. Det blev tyvärr lite suddigt, men 1=Detroit, 2=Toronto, 3=Vingårdar, 4=Niagarafallen, 5=Cleveland, 6=Shipshewana, 7=Indiana Dunes National Lakeshore och 8=Chicago

Jag vill dock tillägga att vi sällan håller oss till planeringarna till punkt och pricka, de är mer som en bra backup ifall inget intressantare dyker upp efter vägarna.

Mattias har föresten laddat hem två nya appar till min iPhone som passar mig som hand i handske. Den ena är en Blackjack-app så jag kan träna inför nästa Casinobesök och den andra är en app innehållande onödigt vetande. Självklart kan jag inte hålla all denna "Visste du att...''-fakta för mig själv så här kommer några smakprov.


...de motsatta sidorna på en tärning alltid blir sju om man adderar dem?

... det varje dag rånas 20 banker i världen? Den genomsnittliga summan som bankrånarna får med sig är $2,500.

... vi människor i genomsnitt skrattar 13 gånger om dagen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar