tisdag 12 juli 2011

Hårt arbete ska belönas... med en resa!

Söndagen gick i återhämtningens tecken efter den sena Casinokvällen. På eftermiddagen åkte vi ut till Davis Island - en ö här i Tampa ca 15 minuter hemifrån. Där blev det picknick med utsikt över kryssningsfartyg, segelbåtar, lyxvillor och privatflygfält. Jag åt förövrigt de godaste muffins jag någonsin smakat, eller cupcakes som många envisas med att kalla dem numera. Eftersom jag dagen innan hade avslöjat, till våra amerikanska vänners fasa, att jag aldrig smakat Peanut butter cups blev det intagande av en sådan också... För er som aldrig testat dem kan jag hälsa att ni verkligen inte gått miste om någonting... så äckligt och översupersött!



Söndagspicknickgänget: Andy, Steve, Tina och Sharayah


Mattias slappar och mumsar på vattenmelon


Och så var det den där resan jag nämnde förra veckan... På torsdag är det jag och Mattias som åker till den norra delen av USA som kallas "de stora sjöarna", mot gränsen till Canada.

Så igår, idag och imorgon är det plugg, plugg, plugg och jobb, jobb, jobb som gäller! Mattias har en jobbgrej i Chicago måndag-torsdag nästa vecka, men eftersom han tar semester torsdag och fredag redan denna vecka får vi några dagar på oss (helgen inkluderad) att först åka till Detroit i Michigan, sedan Toronto i Canada. Därefter blir det Niagarafallen, Cleveland i Ohio och sedan avslut med ett besök i delstaten Indiana där planen är att besöka en Amishby och en vacker nationalpark vid en av de stora sjöarna. Hektiskt tempo som vanligt med andra ord! Men det är smällar man får ta när man har som mål att hinna se och uppleva så mycket som möjligt när tid är en bristvara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar